-Vi er definitivt i rute til seriestart. Ole Gustav Gjekstad. – Vipers

-Vi er definitivt i rute til seriestart. Ole Gustav Gjekstad.

I dag, mandag 24. august, spiller Vipers sin tredje treningskamp for sesongen. Randesund IL står på motsatt banehlavdel. Ole Gustav Gjekstad har sagt seg fornøyd etter treningskampene mot Molde, men hva tenker sjefen at det må mer med inn mot seriestart? Vipers.no fikk noen få minutter med Gjekstad mandag morgen.

-Kampene mot Molde viste at vi er i rute, sier Gjekstad. Vi jobbet godt med de arbeidsoppgavene vi hadde da, men det var tydelig at vi fortsatt har litt å gå på med tanke på timing og tempo i spillet. Mot Randesund skal vi fortsette å jobbe med de samme tingene, men vi skal også ha fokus på de nye systemene våre. Det er kjempeviktig at disse sitter 100% før seriestarten.

Gjekstad fortsetter:

-Jeg har vært imponert over hvor godt de nye spillerne har kommet inn i laget. Evelina [Eriksson] har fått mye spilletid, og redningsprosenten hennes har vært høy. Mot Randesund i dag kommer også Jeanett inn i laget etter en sykdomsperiode, forteller Gjekstad.

De to seirene mot Molde var en god pekepinn i følge sjefen.

-Vi er definitivt i rute til seriestart, men det er naturligvis noe annet å spille tellende kamper enn treningskamper. Champions League kommer fort, så vi må raskt opp på et høyt internasjonalt nivå.

Kommer publikum til å merke stor forskjell på Vipers i forhold til det laget de så i forrige sesong?

Ja, publikum kommer til å merke en del forskjell i spillet vårt denne sesongen. Vi endrer litt på noen systemer, og har lagt inn en del nye elementer i spillet vårt uten at jeg vil gå mer inn på det, sier Gjekstad og smiler.

Ifølge Ole Gustav Gjekstad er Vipers i rute, og med seriestarten mot Sola kun fem dager unna er det godt å høre for alle som er glad i Vipers!