Vipers’ vareauksjon 2021 – Vipers

Vipers’ vareauksjon 2021

Nå har du muligheten til å støtte Vipers økonomisk og samtidig sikre deg flotte varer til fantastiske priser! Kanskje du til og med kan sikre deg en julegave eller to?

https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/f824b089-d9b6-45d8-a2e4-70358f61dc39?lang=no

Våre fantastiske samarbeidspartnere, og enkelte andre støttespillere, har levert over 100 forskjellige objekter som du kan være med å by på. Noen av høydepunktene er som følger:

  • Malco tilbyr maler og all nødvendig utstyr for en hel dag. Perfekt for deg som skal pusse opp! Med en utropspris på kun 2500,-, og en totalverdi på hele 7500,- er det mulighet til å gjøre et skikkelig kupp!
  • Fra FossBad kan du by på et elegant baderomsmøbel med tilhørende speil og servant fra deres nye New Block-serie.
  • El-Proffen leverer en ferdig installert elbil-lader til en verdi av 15490,-. Utropsprisen her er smått utrolige 4000,-!
  • Per Ove Sødal har gitt oss et flott maleri som du kan legge inn bud på.
  • Norwegian Wild Cabins tilbyr én overnatting i Treetop Island. Paradiset i Audnedal har vært å se i sosiale medier i hele år, og vi er så heldige at Knut Eivind Birkeland er en av våre samarbeidspartnere.

I tillegg til disse varene vil du finne masse annet snadder. Blant annet treningsøkter med Vipers-jentene, foredrag med Ole Gustav Gjekstad, sykkel fra Sykkelguttane, og mye, mye mer.

Fra den 1. til 5. desember er auksjonen åpen, og du kan være med å by på alle objektene ved å følge linken som blir delt i våre kanaler.