Tar Vipers et viktig steg mot kvartfinale i Champions League? – Vipers

Tar Vipers et viktig steg mot kvartfinale i Champions League?

Endelig er det duket for Champions League-kamp i Aquarama igjen, og endelig kan vi ønske publikum tilbake for fullt! Det franske storlaget Metz gjester Kristiansand i det som er årets viktigste kamp så langt.

Det franske storlaget er i praksis Vipers’ eneste konkurrent til å sikre seg en direkteplass til kvartfinalen. Før helgas oppgjør er det Vipers som ligger på den ekstremt viktige 2. plassen i Champions Leagues gruppe B bak Györ. Metz ligger på 3. plass kun to poeng bak, men med én kamp mindre spilt. 

I de siste syv oppgjørene lagene mellom har Metz vunnet hele fire. De gul-/blåkledde fra nord i Frankrike har hatt et godt tak på de regjerende mesterne, og i det omvendte oppgjør i september vant Metz 23-18.

KAMPPROGRAMMET FINNER DU VED Å KLIKKE HER / THE OFFICIAL MATCH PROGRAMME CAN BE FOUND BY CLICKING HERE.

Vipers kommer til kampen i strålende form. Ikke siden CSKA gjestet Aquarama 23. oktober har Vipers avgitt poeng. Deriblant har Vipers vunnet seks på rad i Europas gjeveste klubbturnering. Og det er nettopp den formen Ole Gustav Gjekstad håper at jentenes hans fortsetter lørdag kveld.

Da vi spilte mot Metz sist følte vi at vi ikke fikk ut vårt beste. Nå må vi være på vårt beste, da denne kampen er uhyre viktig om vi skal bli nummer to i gruppa. Vi har utviklet oss masse siden vi spilte mot Metz i september, og jeg håper vi klarer å vise vårt fulle potensiale denne gangen. 

Ole Gustav Gjekstad

Det er fortsatt noen billetter igjen til oppgjøret. De kan du kjøpe enten i Vipers-appen eller ved å besøke https://vipers.woow.no/#!/match/detail/567. Vi håper å se nettopp deg i Aquarama! 

PS: Dersom du ikke har mulighet til å komme i hallen vises kampen på Viasats platformer fra klokken 18.00