Velkommen Sofie Börjesson! – Vipers

Velkommen Sofie Börjesson!

Den svenske målvakten Sofie Börjesson har blitt enig med Vipers om en overgang fra svenske IK Sävehof. 24-åringen, som har storspilt i Champions League denne sesongen, vil spille for de rosa fra og med 2022/23-sesongen.

Jeg gleder meg til å flytte til Kristiansand. Det blir spennende å lære den norske kulturen bedre å kjenne, og jeg gleder meg til nye utfordringer i Vipers.

Jeg valgte Vipers da jeg har fått et bra inntrykk av klubben, og jeg liker at klubben satser hardt både i hjemlig liga og i Champions League. Jeg tror det er rett miljø for min videre utvikling som målvakt. 

Sofie Börjesson

Den 186cm høye svensken har spilt for IK Sävehof i tre sesonger etter overgangen fra Kungälvs HK. Hun har tatt både gull og bronse i EM på aldersbestemt nivå for Sverige. Enn så lenge har hun ikke slått seg inn i A-landslagstroppen, men det virker kun som et spørsmål om tid.

Vi ønsker Sofie velkommen, og gleder oss til å se henne i den Vipers-drakta!