Vipers Kristiansand gir bort inntekter til Røde Kors – Vipers

Vipers Kristiansand gir bort inntekter til Røde Kors

Etter de siste ukers fryktelige hendelser i Ukraina har Vipers Kristiansand valg å donere bort deler av inntektene fra morgendagens kamp mot Sola. Mottaker av pengene er Røde Kors, og midlene blir gitt for å styrke deres arbeid på bakken i Ukraina.

Det var spillergruppa i Vipers som satt i gang prosessen med å få dette i orden. Styret ble kontaktet og en plan ble utformet og iverksatt. Alle kioskinntekter fra morgendagens kamp blir donert, og vi oppforderer publikum til å være med å støtte Røde Kors sitt arbeid med å sende penger til Vipps-nummer 608269.

Karoline Olsen har koordinert og hatt kontakten med styret, Røde Kors, og FVN, mens Ragnhild Valle Dahl er talsperson for spillergruppa.

Situasjonen i Ukraina har gjort sterkt inntrykk på oss alle, og det føles uvirkelig at det foregår en krig i 2022. Vi som mange andre føler et behov for å gjøre noe for å hjelpe. Derfor vil alle kioskinntektene fra søndagens kamp mot Sola gå til Røde Kors sitt arbeid for å gi helsehjelp, mat, vann og varme klær til de som rammes av krigen i Ukraina.

Vi oppfordrer tilskuerne til å lage liv i hallen, kjøpe mye digg i kiosken, og å vippse til 608269.

Ragnhild Valle Dahl

Kampsponsor i morgen er FVN. Lokalavisen har vært en viktig støttespiller for Vipers i mange år. Da vi presenterte ideen for Aina Bøe, som er ansvarlig for deres opplegg i morgen, tente hun på ideen umiddelbart.

Først og fremst vil jeg takke Vipers for initiativet. Da de kom til oss var vi aldri i tvil om at vi ville være med.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe er min tanke. At mennesker i 2022 skal måtte oppleve krig er uholdbart, så om vi kan være med å bidra til at en uutholdelig situasjon kan bli noe enklere så er vi glade for å hjelpe til.

Aina Bøe

Nå ønsker vi alle velkommen i Aquarama i morgen. Det er solgt nesten 1300 billetter, og det blir stor stemning i hallen når Camilla Herrem og laget hennes kommer på besøk. Vi håper å se nettopp deg på plass, både for å hjelpe Vipers og for å støtte ofrene for krigen i Ukraina.