Det viktigste blir å vinne. -Hanna Yttereng – Vipers
Foto: Hans Lie

Det viktigste blir å vinne. -Hanna Yttereng

Vipers har hatt flere spillere utem med langtidsskader. Også Hanna Yttereng har vært ute lenge med forskjellige skadeproblemer, og de siste ukene har linjespilleren vært å se tilbake i aksjon. Kampen mot Rælingen i serieavslutningen var ikke hennes comebackkamp, men Vipers.no tok en prat med Yttereng uansett.

Si først litt om kampen mot Rælingen, Hanna. Og at du endelig er tilbake på håndballbanen?

Prestasjonen mot Rælingen var grei. Det var litt som forventa egentlig. Men det er så deilig å være tilbake, og jeg setter så stor pris på å få lov å være med å spille håndball igjen. Det er fortsatt noen få begrensninger fra legene, men jeg anser meg selv som tilbake igjen for fullt.

Hanna i aksjon mot Rælingen.
Foto: Hans Lie

Nå kommer det en tøff sesonginnspurt med mange kamper. Er laget klare for oppgavene som venter?

Jeg tror sesonginnspurten blir kjempegøy. Alle gleder seg kjempemye og er virkelig klare for oppgavene som venter oss. Selv håper jeg å kunne bidra masse. Nå har det vært noen uker siden vi spilte Champions League sist, og alle gleder seg til å kunne spille i det tøffeste kampene igjen. Og vi skal gi gass den siste halvannen måneden som gjenstår av sesongen.

Hva blir det viktigste med så mange kamper så tett?

Det viktigste blir naturligvis å vinne, men når Champions League-kampene kommer kjapt etter påskeferien vår blir det viktig å være påskrudd fra start. Jeg tror det blir skikkelig bra. 

Vi er mange gode spillere, og det kommer tilbake spillere fra skader osv nå, så jeg tror Ole får muligheten til å bruke hele troppen, og det er et kjempepluss. At vi har en stå bred og god tropp gjør kanskje laguttakene vanskelige, men det gir oss mange strenger å spille på i sesonginnspurten.