Ny borteseier i Champions League – Vipers
Mina Hesselberg, Vipers. Foto: Vipers Facebookside.

Ny borteseier i Champions League

Ikke uventet, bød borteoppgjøret mot DHK Banik Most på små problemer, og Vipers-laget kunne juble for nok en seier i Champions Leauge!

Banik Most lå, før dagens kamp, på åttendeplass i gruppe A, med seks strake tap, så Vipersbenken hadde muligheten til å la en del av dem som vanligvis sitter på benken i Champions League, få spilletid i dag. Med unntak av siste del av første omgang, hadde Vipers god kontroll, og selv om hjemmelaget spiste opp en del av Vipers forsprang mot slutten av omgangen, gikk Vipers til pause med ledelse 15-20.

I andre omgang hadde Vipers full kontroll og vant omgangen 23-6. Kampen endte til slutt med 22-målsseier, 21-43. Marketa Jerabkova ble toppskårer med elleve mål, mens Jamina Roberts stoppet på åtte skåringer.