Benedicte Løyland ny daglig leder i Vipers Kristiansand – Vipers
Benedicte Løyland. Foto: Vipers Kristiansand.

Benedicte Løyland ny daglig leder i Vipers Kristiansand

Benedicte Løyland er ansatt som ny daglig leder i Vipers Kristiansand. Hun tiltrer stillingen 1. august.

Benedicte kommer fra stillingen som salgssjef i NorEngros Gustav Pedersen hvor hun har jobbet i mange år. Klubben kjenner Benedicte godt som mangeårig del av partnernettverket i Vipers Kristiansand. Hun er en ung og moderne leder som allerede har opparbeidet seg stor erfaring innen organisasjonsutvikling, salgsarbeid og strategisk planlegging samt et godt kjennskap til næringslivet på Agder. Benedicte blir en viktig leder og drivkraft i klubbens arbeide for å bli et stabilt topplag i Europa.

Ansettelsen av daglig leder er del av en større prosess for å skape den klubben som Vipers ønsker å være i fremtiden. Det er sånn sett bare rett og riktig at et av verdens beste kvinnelag i håndball også skal ledes av en kvinne. På det personlige plan skifter Benedicte nå fokus fra hest til håndball. Hun går også over fra å være ivrig tilskuer helt tilbake fra da hennes kusine Katrine Høyland stod i mål, til å være den som skal organisere og tilrettelegge for at andre skal få den samme gode tribuneopplevelsen.

Benedicte Løyland etterfølger Per Geir Løvstad som daglig leder. Per Geir har vært helt sentral i Vipers Kristiansand i over 20 år, og har vært sterkt medvirkende til at klubben er hvor den er i dag. Klubben vil derfor også rette en stor takk til Per Geir for den store innsatsen i klubben.