Vilde Jonassen er tilbake! – Vipers

Vilde Jonassen er tilbake!

En av de virkelige kontinuitetsbærerne i Vipers Kristiansand er Vilde Kaurin Jonassen. Venstrekanten har vært i klubben i en årrekke, og etter en liten skadeperiode, etterfulgt av en graviditet, er hun endelig tilbake og fit for fight.

Det er lenge siden sist Vilde. Hvordan var det å trene for fullt igjen?

Dette var første trening siden slutten av 2021. Det er veldig lenge siden, men det var helt nydelig. Å se jentene igjen var kjempefint, og det er godt å være en fullverdig del av laget igjen. Selv om man naturligvis er en del av laget selv om man er skadet og borte fra banen, så blir det ikke helt på den samme måten. Nå er man en del av gruppa igjen, og det kjennes utrolig godt.

Og formen?

Formen var overraskende god! Den kunne selvfølgelig ha vært bedre, men jeg er veldig overrasket over hvor greit det var. Det var heldigvis en rolig økt, og jeg kjenner at jeg trenger tid på å bygge opp kroppen igjen, men det gikk greit. Skuldra er nok litt sår i morgen, men det må man nesten bare forvente etter å ha vært borte så lenge.

Siden sist du var i aksjon har det skjedd ting i klubben. Hva tenker du om Tomás?

Jeg er veldig fornøyd med Tomás. Han er utrolig dyktig, og det blir kjempegøy å se han som hovedtrener. Han er en veldig god leder, og det blir spennende å se hvordan han kommer til å ta kontroll over laget. Jeg er kjempepositiv, og det tror jeg resten av gruppa også er. Det er alltid en ny giv når man starter en ny sesong, og jeg tror alle vil vise seg litt frem nå som det er nye folk i forskjellige posisjoner. For min egen del handler det kanskje mest om å komme meg i håndballform og sørge for at jeg kan komme meg tilbake og bidra på banen også.

Også utenfor banen har det skjedd store ting for deg. Fortell litt om det?

Ja! Jeg har blitt mamma og det er altså helt fantastisk. Jeg koser meg så mye med ei nydelig datter. Hverdagen har blitt veldig annerledes, men det er noe jeg trives veldig godt med. Nå har jeg ikke testet kombinasjonen med mammarollen og håndball, men det er det mange som har gjort før meg, så det er jeg ikke bekymra for. Det kommer til å gå veldig fint. Jeg har gode folk rundt meg og får heldigvis mye hjelp. I tillegg er det fint at vi er noen stykker i klubben som har barn og vet hva det innebærer. Det sosiale livet endrer seg ganske drastisk, så om man skal finne på ting trenger man litt mer planlegging eller at barna kan være med. Da er det fint at vi er flere i samme situasjon.

Vi er utrolig glade for at Vilde er tilbake, og vi gleder oss til å se henne på banen igjen!