Siste hinder på veien mot Final8 – Vipers

Siste hinder på veien mot Final8

Onsdag skjer det en historisk begivenhet i Kristiansand. Både Vipers Kristiansand og KRS Topphåndball skal spille hjemmekamp på samme dag, og sammen arrangerer vi dobbelkamp i Aquarama!

Først tar KRS imot Halden til deres kvartfinale i NM klokken 17:45, før Vipers og Byåsen barker sammen i sin NM-kvartfinale. Vinneren av begge kampene blir kvalifisert for Final8 i Arendal, og forhåpentligvis blir det mye å juble for i Aquarama denne kvelden!

BILLETTER KJØPER DU VED Å KLIKKE PÅ POSTEREN UNDER

Byåsen er et bra lag, og vi er helt nødt til å være helt opp mot vårt beste dersom vi skal ta oss videre. Vi ønsker naturligvis å spille Final8, og vi skal gjøre alt i vår makt for å få til det.

Tuva Ulsaker Høve

Det er en ellevill rekke de rosa jentene er på. Vipers har vunnet NM de siste seks sesongene, og laget har siktet seg inn på den 7. tittelen på rad. Det siste hinderet på veien før billetten til Arendal er sikret er altså Byåsen, og trønderne har kvalitetene som trengs for å gjøre livet surt for de aller fleste lag.

I serien har det blitt seks seiere og fire tap. Det ene tapet kom her i Aquarama i sesongens første kamp etter at Vipers hadde vist seg fra sin beste side. 38-22 var ren utklassing, og det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne. Kampens toppscorer var Sunniva Amalie Næs Andersen med seks scoringer, men kampen huskes kanskje best for Anna Vyakhireva som scoret fire mål og satt opp lagvenninne sine 10 ganger.

Byåsen har et kjempepotensiale. De har spesielt bakspillere som er kjempefarlige, og da helst fra midten og langt bak i banen. Det må vi være klare for, og vi må være gode og kompakte i forsvarsspillet. Vi må spille på våre styrker, og vi må få kontringsspillet vårt til å flyte.

I dag har vi fem bakspillere. Det er realiteten. Vi må gjøre noen endringer, og vi har lagt en god plan for hvordan vi skal spille uten en venstrehåndt høyreback. Det kommer ikke til å være et problem i denne kampen i det hele tatt.

Det er åpenbart en kjempeviktig kamp. Vi vil kvalifisere oss for Final 8, og vi går for å vinne NM nok en gang. Neste steg på den veien er Byåsen, og det er i første omgang den kampen vi er fokusert på.

Tomas Hlavaty

Cuprekka til Vipers har bestått av solide seire både mot Randesund og mot Ravens, mens Byåsen har slått ut Levanger og Fana på veien til kvartfinalen. De resterende lagene som gjenstår i turneringen er Oppsal, Storhamar, Volda, Sola, Gjerpen, and Larvik.

Aktivitetene i Aquarama begynner 16:45, og vi anbefaler alle å være tidlig ute! Det blir mye show både på og utenfor banen, og vi håper det blir en håndballfest som blir husket i lang tid fremover!