Bli kjent med de frivillige – Marianne Skeie – Vipers

Bli kjent med de frivillige – Marianne Skeie

I dag skal vi bli bedre kjent med hun som er teamlederen for gjengen som ordner gulvreklamen i Aquarama. Til hver eneste hjemmekamp legges gulvreklamen med millimeterpresisjon for å gi våre samarbeidspartnere best mulig profilering.

Først og fremst, hvem er Marianne?

Jeg er ei dame på 46 år, jeg er skilt, og har to voksne barn som har flyttet ut. Til daglig jobber jeg i kundeservice, og utenom jobb liker jeg turer i skogen, geocaching, reising, og å være sosial med venner.

Var du aktiv håndballspiller i din ungdom?

Ja! Jeg spilte håndball frem til jeg var 16. I tillegg var jeg aktiv i lokalradioen da jeg gikk på videregående skole.

VIL DU VÆRE EN DEL AV FRIVILLIGGRUPPA I VIPERS? SEND EN MAIL TIL ALEKSANDER@VIPERS.NO

Hvordan ble du en del av frivilliggruppa til Vipers Kristiansand?

Det var en kamerat, en jeg pleide å gå på kamp med, som sa at klubben trengte flere frivillige. Vi meldte oss sammen, og jeg har ikke angret et eneste sekund siden da. Det er snart to år siden, og jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker.

Hva er dine oppgaver som frivillig?

Hovedoppgaven min er å være teamleder for gjengen som legger gulvreklamen i Aquarama. I tillegg, som alle andre, hjelper jeg til med nødvendig rigg og andre ting som skal ordnes før kamp.

Hva er det som gjør at du fortsetter å være frivillig?

Det er det mange grunner til, men folkene, både frivillige og ansatte i klubben, det gode samholdet, og det gode humøret som vi har er viktige faktorer. I tillegg er det godt å være aktiv ettersom jeg har en jobb jeg sitter mye stille i, og det gir en veldig god følelse å være en del av verdens beste håndballklubb.