Bli kjent med de frivillige – Jan Egil Egren – Vipers

Bli kjent med de frivillige – Jan Egil Egren

I dag skal vi bli kjent med en ordentlig altmuligmann i Vipers sin dugnadgjeng. Jan Egil sier aldri nei og stepper inn der det trengs uansett hva det måtte være.

Først og fremst, hvem er Jan Egil?

Jeg heter som kjent Jan Egil Egren og er 46 år. Jeg jobber med kundeservice til vanlig og trives med å hjelpe til. Jeg har alltid vært glad i å følge med på sport, og trives godt i skog og mark.

Hva likte du å gjøre i din ungdom?

I min ungdom spilte jeg fotball for Vigør. Jeg har aldri spilt håndball selv, men har likt å følge med landslagene på tv.

Hvordan ble du en del av frivilligheten i Vipers Kristiansand?

Helt tilfeldig. Jeg så en Facebook-post om at Vipers søkte flere frivillige. Jeg sendte en forespørsel og fikk raskt et godt inntrykk. Vi var to som meldte oss samtidig, og dette gjorde det lettere å komme inn i miljøet når man allerede kjenner noen andre.

Hva er dine oppgaver som frivillig?

Nesten alt mulig, men hovedsaklig klargjøring og nedrigg av arenaen i forbindelse med kamper.

Hva er det som gjør at du fortsetter å være frivillig i Vipers Kristiansand?

Veldig godt miljø og samhold. Vi er en gjeng som møtes jevnlig i forbindelse med kampene og i tillegg til den fysiske jobben har vi det gøy sammen 🙂

Hva vil du si til folk som vil være med å bidra, men som er på gjerdet av forskjellige grunner?

Det er ikke noe farlig å sjekke det ut. Ta kontakt og se om det er noe for deg. Dersom det ikke er noe for deg er det helt i orden og si det og trekke seg tilbake, men er det noe for deg kan du seg fram til mange nye venner og bekjentskapet, du kommer tett innpå verdens beste håndballklubb og håndballjenter. Selv om det er frivillig jobbing og ikke betalt i penger, får man betalt i form av venner, men bidrar til et godt formål, og man får pizza/mat og drikke når man jobber.   

Det er ingenting å vente på. Ta kontakt i dag, og hvis du har en venn, bror, søster eller andre du tenker du vil gjøre dette sammen med, så ta kontakt med vedkommende og meld dere på