2024 starter her – Vipers

2024 starter her

Etter en lang og god pause er endelig Vipers Kristiansand tilbake i aksjon i morgen. Laget tar turen til Bergen for å møte Fana i årets første kamp, og etter at Storhamar tapte mot Larvik i romjula har de rosa superjentene muligheten til å opparbeide seg en firepoengsluke ned til de nærmeste utfordrerne i kampen om serietittelen.

FOR BILLETTER TIL VIPERS KRISTIANSANDS HJEMMEKAMPER KLIKKER DU HER

Fana hadde nok en litt svakere høstsesong enn de rødkledde hadde ønsket seg. Syv tap og én uavgjort gav kun to seire. Gjerpen, Molde, og Romerike Ravens var lagene som måtte se seg slått av Erland Lyssands jenter. Vipers Kristiansand møtte ikke Fana før nyttår, og det blir derfor en ny motstander for Tomas Hlavaty.

Kampene kommer veldig tett for Vipers i januar, og hele ni ganger skal jentene i aksjon før vi skriver 1. februar. Det betyr høy belastning og mange kamper, men det er noe jentene ser frem til. Vi fikk en kjapp prat med Jamina Roberts før avreise:

Det er lenge siden vi spilte sist, så det blir gøy å komme i gang igjen. Januar blir en veldig hektisk måned med mange kamper der halvparten er bortekamper. Det blir mye, men vi ser virkelig frem mot det.
Fana er et bra lag, og vi hadde en tøff kamp borte mot de i fjor, så vi må spille opp mot vårt beste. Vi må løpe frem og tilbake hele kampen, og vi må være forberedt på at vi kanskje trenger litt tid på å finne hverandre etter den lange pausen.

Jamina Roberts
Jamina Roberts er klar for oppgavene som venter!
Foto: Martine S. Alvær

Etter VM-pausen har også flere Vipers-spillere returnert etter skade, og både Anna Vyakhireva og Oceane Sercien-Ugolin forventes spilleklare om veldig kort tid. I tillegg har Tomas Hlavaty fått jobbet godt med store deler av troppen inn i mellom julefeiring og en velfortjent ferie.

Kampprogrammet for januar:

TurneringHjemmeBorteDatoTV
Rema 1000-ligaenFanaVipers Kristiansand03.01.24 – 18:30TV2
Champions LeagueMetz HandballVipers Kristiansand07.01.24 – 16:00Handball-kanalen.tv
Rema 1000-ligaenVipers KristiansandLarvik HK10.01.24 – 18:00TV2
Champions LeagueVipers KristiansandKrim Mercator Ljubljana13.01.24 – 18:00Handball-kanalen.tv
Rema 1000-ligaenVipers KristiansandAker Topphåndball17.01.24 – 18:00TV2
Champions LeagueTeam EsbjergVipers Kristiansand21.01.24 – 16:00Handball-kanalen.tv
Rema 1000-ligaenByåsen Håndball EliteVipers Kristiansand24.01.24 – 18:15TV2
Rema 1000-ligaenGjerpen HK SkienVipers Kristiansand27.01.24 – 18:00TV2
Rema 1000-ligaenVipers KristiansandSola HK31.01.24 – 18:15TV2

Kampen mot Fana kan du se på TV2Play. Allerede søndag spiller Vipers-jentene ny kamp. Da i Champions League borte mot Metz. Vi kommer tilbake med mer om den kampen.