Vil DITT lag oppleve Vipers Kristiansand i Final8? – Vipers

Vil DITT lag oppleve Vipers Kristiansand i Final8?

Til alle klubber i Region SørVest, 

Det er nå mulig for deres klubb å kjøpe lagspakker til Final8 i Arendal den 23.-25 februar fra kr 450,-. Lagspakker er beregnet for lag som kjøper billetter samlet, sammen med 2-3 voksne/ledsagere. Minimumsantallet for bestilling av lagspakker er 10 personer. Dette er en utrolig fin mulighet for deres lag til å bygge sosialt samhold og lære av å se de beste spillerne i Norge i aksjon. For kampoppsett og mer informasjon, kan dere besøke https://final8.no/

Priser på lagspakker er oppgitt i vedlegget, og inkluderer følgende: 

Lørdag kr. 450,- pr. pers., inkluderer 4 semifinaler.

Søndag kr. 500,- pr. pers., inkluderer 2 bronsefinaler og 2 finaler.

Helg kr. 750,- pr. pers.. inkluderer 10 kamper (finaler junior, semifinaler lørdag og bronse-/finaler søndag).

Billettene bestilles samlet til post@final8.no.

Husk å oppgi at dere er Vipers-fans slik at dere får billetter i den rosa delen av hallen.

I tillegg kan vi informere om at Hove leirsenter tilbyr rimelig overnatting for lag i hytter/brakker hvis det er aktuelt for noen lag å overnatte her. https://www.hoveleirsenter.no/portfolio_page/hus-med-16-32-sengeplasser/.

Håper vi ser dere i Arendal siste helgen i februar!