Ny seriekamp i Aquarama – Vipers

Ny seriekamp i Aquarama

Etter forrige ukes landslagsopphold er endelig Vipers Kristiansand tilbake i aksjon onsdag kveld. Romerike Ravens gjester Aquarama til oppgjør i Rema 1000-ligaen, og med seier har de rosa muligheten til å opparbeide seg et forsprang på fire poeng ned til Storhamar før toppoppgjøret på Hamar til helga.

Ravens er dog ingen kasteball selv om de ligger på en beskjeden 12. plass på tabellen. Laget har spilt mange jevne kamper, og i ravnenes siste seriekamp ble Larvik beseiret med fem mål hjemme i Skedsmohallen. Ikke uventet var Maja Muri på toppen av målprotokollen med syv scoringer. Merlinda Qorraj hadde like mange nettkjenninger som Muri, mens Sanne Säreborn og Astrid Mjøen Holstad hadde seks scoringer hver.

Tirsdagens trening var veldig bra! Vi jobba hardt, og det var fint å ha laget samlet igjen. Hovedfokuset var på samarbeidet mellom spesielt backer og linjespillere, og vi prøver å fortsette å bygge gode relasjoner over hele banen. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen jentene la ned i dag.

Ravens har hatt noen sterke prestasjoner i det siste. De er har en veldig god linjespiller, og de har i tillegg gode skyttere i baklinja. Det må vi være obs på. Vi må være kompakte og jobbe sammen i forsvar. Også handler mye om effektiviten vår fremover. Vi må være effektive og ta mulighetene våre.

Tomas Hlavaty

Vipers-jentenes siste oppdrag før landslagspausen var NM-sluttspillet, Final 8, i Arendal forrige helg. Der ble Larvik beseiret i semifinalen, mens Storhamar ble feid av banen i finalen. Det sikret lagets syvende strake NM-tittel, og vitner om et lag som er i stigende form. På tirsdagens trening hadde Tomas Hlavaty en tilnærmet full tropp i aksjon, og slovaken er glad for å ha mange strenger å spille på.

Marta Tomac har vært en viktig brikke i Vipers’ angrepsspill denne sesongen.
Foto: Hans Lie, sportsfoto.net

Marta Tomac har gjort en flott sesong i Vipers-trøya, og etter en ukes velfortjent ferie gleder trønderen seg til å returnere til Aquarama og å få ikle seg den rosa drakta igjen.

Det har vært nydelig med fri. Vi har fått fylt opp batteriene etter et tøft nyår, og vi er klare og gleder oss til å spille kamp. Først og fremst blir det gøy å spille kamp igjen, også håper vi at vi viser oss fra en like bra side som i FInal8, og at vi kanskje blir enda mer effektive mot mål enn det vi har vært i de siste kampene. Selv om vi har vunnet de siste kampene så har vi hatt litt å gå på der.

Vi møter et Ravens vi vet at har hatt en liten opptur i det siste. Ravens har et bra toppnivå, det gjelder å ikke la de komme dit. Vi må være kompakte i midtforsvaret og gi oss selv muligheten til å springe.

Marta Tomac

Kampen mot Romerike Ravens har avkast klokken 18:00. Billettene forsvinner fort, og det kommer til å være få ledige plasser i Aquarama. Dersom du vil på kamp anbefaler vi at du sikrer deg dine billetter snarest mulig.