Larissa Nusser ikler seg rosa fra 2024-25 sesongen! – Vipers

Larissa Nusser ikler seg rosa fra 2024-25 sesongen!

Den nederlandske landslagsspilleren Larissa Nusser melder overgang fra Odense og kommer til å spille for Vipers Kristiansand de neste to sesongene. Hun gjorde debuten sin på det nederlandske landslaget allerede i 2017, og hun har rukket å representere landet sitt 52 ganger og står oppført med 78 fulltreffere. Nusser var også med på å ta VM-gull i Japan i 2019.

Fra og mer sesongen 2024/25 vil vi se Larissa Nusser i rosa!

Larissa Nusser er en playmaker med voldsom hurtighet og som innehar en ekstrem håndballintelligens. 24-åringen, som måler 175 centimeter på sokkelesten, har scoret ni mål for Odense som tok seg direkte til kvartfinalen i Champions League. 

Jeg har fått et godt inntrykk av klubben, og jeg føler at dette er et bra steg for meg. Jeg gleder meg til å spille for Vipers Kristiansand, og å treffe dere alle etter sommeren. 

Larissa Nusser

Vi gleder oss til Larissa kommer til Kristiansand til sommeren, og vi klarer nesten ikke vente til vi får se henne i aksjon i Aquarama!