Vipers Håndballskole 2024 – Vipers

Vipers Håndballskole 2024

NÅR ARRANGERES DETTE?

I 2024 arrangeres Vipers’ Håndballskole fra 29. juli – 2. august.

HVEM KAN DELTA?

Jenter i alderen 10 – 16 år (født 2014 – 2008). Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder.

HVOR OG HVORDAN?

Vi starter opp mandag 29 juli med innsjekking fra ca. kl. 10:30.

Vi avslutter ca. kl. 13:00 på fredag 2. august. Håndballskolen vil foregå i Aquarama, Gimlehallen og Sukkevannshallen i Kristiansand.

De som overnatter, vil bo på skoler sentralt i Kristiansand. På skolen vil det være voksne vakter hele døgnet, i tillegg til trivselsvakter på kveldstid som setter i gang aktiviteter. I tillegg til et stort håndballfokus vil det også være andre fysiske aktiviteter. Utenom det vil deltakerne også få oppleve ting sosialt både på dag- og kveldstid.

INSTRUKTØRER

Spillerne på Vipers Kristiansand stiller som trenere/instruktører på Vipers Håndballskole. Trenere for Vipers Kristiansand, både hovedtrener og assistenttrener, har ansvar for det sportslige opplegget og er med gjennom hele uka. De yngste jentene (10 -12 år) vil ha en gruppeleder som følger de gjennom dagen på de ulike aktivitetene.

PRISER

Deltakeravgift med overnatting: kr. 4300,- pr. spiller. Begrenset antall plasser! Dette inkluderer instruksjon/trening 5 dager, overnatting i 4 døgn, 4 måltider pr. dag, frukt, alle aktiviteter på dag og kveldstid, vakthold og utstyrspakke. Grillkveld sammen med Vipers-spillerne og ulike aktiviteter som vil foregå på kveldstid for de som overnatter. Alle deltakerne på håndballskolen vil i løpet av uka være i Aquarama Badeland og Kristiansand Dyrepark som en del av dagsprogrammet.

Deltakeravgift uten overnatting: kr. 3040,- pr. spiller. Dette inkluderer instruksjon/trening 5 dager, aktiviteter på dagtid, lunsj 4 dager, frukt og utstyrspakke.

Alle deltakerne på håndballskolen vil i løpet av uka være i Aquarama Badeland og Kristiansand Dyrepark som en del av dagsprogrammet.

T-SKJORTER

Oppgi størrelse ved påmelding, fra XS – XL. (store i størrelsen)

MAT

Gi beskjed om allergier når du melder deg på. Det blir servert lunsj og frukt hver dag til alle spillerne, de som overnatter får i tillegg frokost/middag/kveldsmat.

HVORDAN KAN JEG MELDE MEG PÅ?

Påmelding og betaling skjer direkte via vår billettportal på web eller vipers appen:
WEB: https://vip-supportershop.woow.no/#!/shop/3/head/0/
APP: https://vipers.woow.no/getAPP

FÅR JEG TILSENDT BEKREFTELSE PÅ AT JEG ER PÅMELDT?

Etter betaling er gjennomført så vil du kunne finne kjøpet ditt i appen under mine kjøp. Ønsker du en kvittering så kontakt oss på handballskolen@vipers.no.

JEG VIL GJERNE BO OG TRENE SAMMEN MED VENNINNENE MINE. KAN JEG DET?

Ja, selvfølgelig! Vi registrer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre. Hvis du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen fra en annen klubb, så skriver du dette i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

JEG HAR MATALLERGI. FÅR JEG TILPASSET MATEN?

Ja, selvfølgelig. Oppgi hvilke allergier du har i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

PS: Påmeldingen til håndballskolen er bindende, og det er kun ved fremvisning av legeerklæring i forbindelse med sykdom/skade at påmeldingsavgiften blir refundert.

Sportslig hilsen alle i Vipers Kristiansand!