Julie Stokkendal Poulsen fortsetter karrieren i Oppsal – Vipers

Julie Stokkendal Poulsen fortsetter karrieren i Oppsal

Med to nye målvakter inn betyr det, nesten naturligvis, at to målvakter må forlate klubben. Den ene målvakten som har bestemt seg for å prøve lykke en annen plass er Julie Stokkendal Poulsen. Dansken har kanskje ikke spilt all verden, men smilet og vesenet til Julie er noe som har satt spor i Aquarama.

For to år siden kom du, som en ung lovende målvakt, til klubben. Hvordan har tida vært?

Jeg har hatt to nydelige år i Vipers Kristiansand, og jeg har vært utrolig glad for å være i klubben. Hele klubben, jentene, trenere, støtteapparatet, administrasjonen, de frivillige, og supporterne har gjort det til en fantastisk tid. Det er trist å måtte forlate Vipers, men det er det rette for min utvikling akkurat nå, også håper jeg på en retur en gang i fremtiden.

Det har vært begrenset spilletid, men du har fått trene med Katrine og Sofie hver eneste dag. Hvordan har det vært, og hvor mye har du lært?

Å få trene med Katrine og Sofie hver eneste dag har vært uvurderlig for meg. Jeg har lært utrolig mye av begge to, og de er så fantastisk flinke til å lære bort ting. Jeg har bare prøvd å gjøre alt som de har sagt, og det har vært fantastisk å utgjøre klubbens målvaktsteam sammen med både Katrine og Sofie.

Som du vet liker vi å si at Vipers er en familieklubb. Har du merket at Vipers er litt annerledes enn andre klubber?

Vipers er som en stor familie der alle holder sammen og alle backer hverandre. Det er så koselig å komme i hallen når alle smiler og er glade. Da er det en fryd å komme til kampene og på trening. Alle supporterne og alle de frivillige er helt fantastiske, og jeg tror ikke det er mange steder man finner det samme miljøet rundt klubben. Det er noe helt unikt som jeg kommer til å savne, men heldigvis kommer jeg tilbake allerede med Oppsal neste sesong. Det gleder jeg meg til!

Neste sesong spiller du for Oppsal. Var det en vanskelig avgjørelse?

Det er helt riktig for meg å reise til Oppsal. Det er en klubb som har tro på meg. Samtidig blir det noe helt nytt, med et helt nytt lag, som jeg gleder meg til å ta fatt på. I tillegg får jeg forhåpentligvis både mer ansvar og spilletid.

Jeg kommer til å savne Vipers og Kristiansand, og jeg gleder meg allerede til å komme tilbake neste sesong!