Aker Topphåndball-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Aker Topphåndball-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Endelig er seriehåndballen tilbake. Vi gikk igjennom høstsesongen ubeseiret og nå fortsetter jobben med å opprettholde den statistikken. Etter halvannen måneds opphold tar Vipers-jentene turen til østover for å spille mot Aker, som rykket opp til Rema 1000-ligaen før denne sesongen.

Aker har gjort sakene sine meget bra etter opprykket. Fem seire, en uavgjort og fire tap er fasit etter ti spilte kamper. Det gir en femteplass, noe som må sies å være veldig imponerende. Ledestjernen deres har vært bakspilleren Marielle Martinsen, som har scoret intet mindre enn 54 mål i årets Rema 1000-liga.

I tillegg til Martinsen har Aker flere spillere fra laget som vant NM for juniorer i romjula med seg. Den store spilleren i NM-finalen var Karoline Lund som scoret 11 mål i seieren over Rælingen. I vår egen NM-finale ble Storhamar slått med sifrene 29-26.

Vipers-jentene kunne slippe jubelen løs etter NM-finalen. Forhåpentligvis kan de gjøre det samme til torsdag.

NM-finalen ble mer spennende enn den hadde trengt å være, men Ole Gustav Gjekstad fikk mulighet til å bruke hele stallen og er nok fornøyd med gjennomkjøringa laget fikk etter et så langt opphold. Ekstra gledelig var det naturligvis at Henny Reistad var tilbake etter det lange skadeoppholdet. Reistad viste at hun kommer til å bli en viktig bidragsyter denne våren.

Nå handler det om å fortsette den gode trenden, og å fortsette å vinne håndballkamper. Med mange kamper på få dager er det viktig å få den gode følelsen umiddelbart. Allerede tre dager etter Aker-kampen står Oppsal på motsatt banehalvdel i en ny tøff bortekamp, så det blir viktig for Ole Gustav Gjekstad å disponere mannskapet sitt riktig.

PS: Vi minner om årets første hjemmekamp i Aquarama. Follo kommer på besøk den 15. januar, og du kan allerede nå kjøpe billetter ved å klikke på bildet under.