Metz Handball-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale – Vipers

Metz Handball-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale

Hjemmekampen mot Metz ble et drama av de sjeldne. Etter en andre omgang få har sett maken til klarte Vipers-jentene å hente inn åttemålsforspranget til Metz, og få med seg et uhyre viktig poeng i forsøket på å kvalifisere seg til neste runde av Champions League.

Ole Gustav Gjekstad ga denne kommentaren til Vipers.no fra Frankrike:

Vi trenger en vesentlig bedre forsvarsskamp enn da vi møtte Metz i Aquarama. Både returløp og etablert forsvar må forbedres. Vi har produsert mange mål i de siste kampene, så den offensive delen av spillet slipper vi å jobbe vi like mye med.

Nå har jentene våre reist til byen Metz, i det nordøstlige Frankrike, helt på grensa til Tyskland og Luxemburg for å gjøre et nytt forsøk mot laget vi slo i bronsefinalen i forrige sesongs Champions League-turnering.

Heidi Løke forventer en fysisk tøff kamp borte mot Metz.

Etter kampen mot Byåsen sa Heidi Løke dette om hva som blir viktig i Frankrike:

Vi vet at det blir en tøff kamp. Vi vet at de er et fysisk sterkt lag, men nå har vi kjent litt på dem og vet hva som venter oss i Frankrike. Det viktigste blir at vi er mye tøffere i forsvarsspillet, og jeg lover at vi skal være godt forberedt.

Så langt i Gruppe A står Metz med 5 poeng etter to seire og uavgjortkampen i Aquarama. Vipers har samlet 3 poeng med en seier, en uavgjort og det sure tapet i Kroatia. For å avansere i turneringen må man ende blant de tre beste i gruppa. Selv om Vipers ikke skulle få med seg et resultat fra Metz er ikke alt håp ute. Med to gode resultater mot FTC og Prodravka i de to siste kampene vil man fortsatte kvalifisere seg for hovedrunden i Champions League.

Kampen kan du se på Viasat 4 og Viaplay søndag 03.11 klokken 20.45.