Odense -Vipers Kristiansand (Våg Elite), DELO EHF Champions League 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Odense -Vipers Kristiansand (Våg Elite), DELO EHF Champions League 2021 > Forhåndsomtale

Etter ettmålstapet forrige helg hviler avansementet i Champions League på søndagens returoppgjør mot Odense. I den første kampen var det danske laget et lite knepp bedre, men vi satser på at Vipers-jentene klarer å snu det i sitt favør.

Vipers-jentene har oppholdt seg i Danmark hele uka, og på sosiale medier har vi sett jenter som har trent både styrke og håndball, spilt bordtennis, jobbet med studier, og tilbrakt tiden i naturen rundt hotellet. Men jentene er vant til å være på reisefot, og de har helt garantert forberedt seg bra til det som blir en tøff kamp.

Henny Reistad ble kampens toppscorer i det første oppgjøret mot Odense med 10 scoringer.
Foto: Terje Refsnes

Odense har spilt én kamp i den danske ligaen siden forrige møte. I grunnspillets siste kamp sto Viborg på andre banehalvdel, og Odense fikk det tøft. Et 21-33 tap var nok ikke det de oransje hadde sett for seg som oppladning før returoppgjøret mot Vipers.

I tillegg er det verdt å merke seg at Rikke Iversen og Ayaka Ikehara pådro seg begge skader i det første oppgjøret, og må mest sannsynlig stå over kampen søndag ettermiddag. For vår del tyder mye på at Katrine Lunde er friskmeldt og klar til dyst igjen.

Kampen mot Odense ser du på Viasat sine platformer fra klokken 16.00