Rostov-Don-Vipers Kristiansand (Våg Elite), DELO EHF Champions League 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Rostov-Don-Vipers Kristiansand (Våg Elite), DELO EHF Champions League 2021 > Forhåndsomtale

Kampene mot FTC i Budapest ble ikke som vi hadde håpet. To tap på rad var er uvant kost for Vipers-jentene, men allerede i morgen, onsdag, kommer muligheten for revansje. Rostov-Don står på motsatt banehalvdel i Erd like utenfor Budapest.

Det russiske laget har tapt sine to av sine tre siste kamper i Champions League. I helga ble det et forsmedelig ettmålstap mot Krim Mercator, etter å ha sluppet inn det siste målet drøye 15 sekunder før full tid.

Som vanlig når man snakker om Rostov-Don er det noen spillere som må nevnes. Franske Grace Zaadi ankom den russiske klubben fra Metz før denne sesongen, Anna Vyakhireva er lagets toppscorer i Champions League med sine 45 scoringer, mens Iulia Managarova har scoret nest flest med 44 nettkjenninger.

Evelina Eriksson håper at Vipers-jentene kan finne tilbake til det gode spillet de viste før lockdown.
Foto: Terje Refsnes

For vår egen del handler mye om å finne tilbake til det gode spillet fra før den siste lockdownen ble iverksatt. Det har lugget litt både offensivt og defensivt de siste kampene, men nå har jentene tro på bedring. Vipers.no fikk kommentar fra Evelina Eriksson før morgendagens kamp.

Jeg håper vi lykkes med å komme tilbake til det nivået vi har hatt i Champions League tidligere, og at vi finner tilbake til tryggheten vi har hatt i spillet vårt tidliegere.

Vi er gode håndballspillere og har et bra lag, så jeg ser positivt på kampen i morgen og har virkelig troen på at vi kan få noe ut av kampen.

Kampen mot Rostov-Don ser du hos vår partner Harvey’s i Kristiansand, og på Viasat sine plattformer fra 18.45.