Storhamar Håndball Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Storhamar Håndball Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter den overbevisende seieren mot Fredrikstad i Cupens kvartfinale reiser Vipers til Hamar for å møte Storhamar. Vipers og Storhamar var sett på som de to store favorittene før denne sesongen av Rema 1000-ligaen. Forrige sesong endte lagene på henholdsvis første- og andreplass i grunnserien, mens Vipers ble for sterke i sluttspillfinalen.

Malin Aune og resten av Vipers-jentene står foran en tøff oppgave mot Storhamar.

Denne sesongen har Storhamar vært i storslag. Seks seire og et tap, i forrige seriekamp mot Fana, betyr at Hamar-laget ligger på andreplass, to poeng bak Vipers. Storhamar, er som Vipers, videre til semifinalen i cupen. De er også videre i EHF-cupen etter å ha slått ut det polske laget MKS Zaglebie Lubin. Som kjent er Vipers ubeseiret i hjemlig serie, videre til semifinalen i cupen, og er på kurs til å nå neste runde av Champions League.

Før kampen tok Vipers.no en prat med Ole Gustav Gjekstad, som hadde dette å si om motstanderen vår:

Storhamar er ekstremt gode på kontringer. Vi blir nødt til å være våkne for å stoppe de. I tillegg må vi være obs på Guro Nestaker. Vi kommer til å ha ekstra fokus på å vinne dueller over hele banen, og kommer kanskje med noen taktiske overraskelser både i forsvar og angrep.

Den desiderte toppscoreren til Storhamar, og i Rema 1000-ligaen, er Guro Nestaker. Nestaker står med hele 52 mål på 7 kamper. I tillegg til Nestaker har både Mia Svele og Emilie Hovden levert godt over 30 mål hver. For Vipers sin del er Heidi Løke den som har scoret flest mål. Strekspilleren står med 40 mål på 7 kamper.

Kampen i Boligpartner Arena på Hamar har avkast klokken 15.45 søndag 27.10, og kan sees på TV2 Sport 2 og TV2 Sumo.