Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Fana, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Fana, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Storseieren over Molde onsdag kveld bør ha gitt Vipers-jentene mengder med selvtillit. Oppskriftsmessig sikret jentene avansement til semifinalen i cupen, og allerede søndag får vi  en forsmak på hvordan den semifinalen kommer til å bli.

Fana fra Bergen kommer på besøk i Aquarama, akkurat som de gjør den 11. november i cupens semifinale. Bergenslaget er i kjempeform om dagen, og står med fire strake seire i alle turneringer. To av de seirene har vært i Rema 1000-ligaen der både Byåsen og Oppsal har blitt slått. I cupen ble byrival Tertnes slått i forrige runde.

Heidi Løke var tilbake i aksjon mot Molde. Foto: Terje Refsnes.

De som har utmerket seg for Fana denne sesongen har, nærmest som ventet, vært Christine Karlsen Alver, Aurora Hatle og Andrea Solstad. Det er nettopp de tre spillerne som har stått for størstedelen av målene Fana har scoret.

Mot Molde i midtuka var det hyggelig å se at Heidi Løke var tilbake i aksjon. Det gjør at Ole Gustav Gjekstad nå har en nærmest skadefri tropp. Bare Karoline Olsen og Jeanett Kristiansen har slitt med skader de siste ukene, mens Løke og Malin Aune har returnert de siste ukene.

Kampen mot Fana har avkast 17.30 og vises på Direktesport.no. I skrivende stund er det noen ytterst få billetter igjen til den kampen, og de kjøpes på https://vipers.woow.no/.