Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Gjerpen HK Skien, NM Senior Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Gjerpen HK Skien, NM Senior Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Vipers er i kjempeform om dagen. Femmålsseieren mot CSM Bucuresti i helga var et skremmeskudd til både norske og europeiske motstandere. Onsdag kveld gjester Gjerpen Aquarama for å kjempe om billett til kvartfinalen i cupen, og Vipers er naturligvis storfavoritter mot 1. divisjonslaget.

Gjerpen kommer til Aquarama etter å ha slått Fjellhammer 28-26 i forrige serierunde. Det gjør at Skienslaget står med to seire og ett tap etter tre kamper i 1. divisjon. For å ta seg til fjerde runde av cupen slo de Larvik med 27-24.

I Vipers har vi tre jenter som har spilt for Gjerpen. Både Heidi Løke, Sunniva Næs Andersen og Emilie Hegh Arntzen har tilbrakt tid der, og det blir nok et gledelig gjensyn for både de og gamle kjente i Gjerpen-apparatet.

Billettene til kampen mot Gjerpen ble sluppet mandag klokken 12.00, og i skrivende stund er det noen få billetter igjen. For å få informasjon om billettslipp først anbefaler vi å følge Vipers Kristiansand på Facebook, da det er der den informasjonen kommer først.

De få billettene som er igjen kjøper du på vipers.woow.no

Kampen mot Gjerpen ser du på fvn.no og på handballtv.com.

https://handballtv.com/?fbclid=IwAR0iKnvScOQpSSHL4lf56lpKF4y25LtRIZE2zeaWC3_i7ohDDDwmFdia7K0

Neste hjemmekamp er mot Larvik onsdag 21.10, og vi anbefaler å følge med på Facebook for å sikre deg billetter til den kampen.