Vipers Kristiansand (Våg Elite)-HC Podravka Vegeta, Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-HC Podravka Vegeta, Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale

Da FTC ble slått i Ungarn forrige helg sikret det både avansementet i Champions League, samt at vi tar med oss fem poeng inn i hovedrunden. Når Podravka gjester Aquarama denne helga er det en perfekt mulighet for Vipers-jentene til å få den perfekte avslutningen på høstsesongen.

Podravka har slitt i årets utgave av Champions League. De eneste poengene det kroatiske laget har tatt var mot nettopp Vipers, på hjemmebane i Koprivnica. 25-24 ble stillingen, Emilie Hegh Arntzen kalte det en «frustrerende kamp, der vi ikke var i nærheten av å spille vårt beste.»

Ole Gustav Gjekstad ga en kommentar i de samme banene som Hegh Arntzen: «Det var en svært dårlig dag for Vipers, og vi manglet både duellvilje og duellstyrke i begge ender av banen.» Når Vipers-jentene tar til banen i Aquarama i morgen kommer man til å se en helt annen utgave av Vipers.

Marta Tomac og de andre Vipers-jentene avslutter høstsesongen hjemme mot Podravka i Champions League lørdag kveld.

I midtuka ble Fredrikstad feid av banen med kalassifrene 42-29. Heidi Løke ble mestscorende for Vipers, med sine ufattelige 12 mål på 13 forsøk. I tillegg til Løkes mål viste både Linn Jørum Sulland og Ragnhild Valle Dahl scoringsform, med syv scoringer hver.

Dette er siste mulighet til å se Vipers i Aquarama i år, og det er en perfekt mulighet til å gi jentene den hyllesten de fortjener etter en strålende høstsesong, der man har gått ubeseiret gjennom seriekampene, kvalifisert seg for NM-finalen og sikret avansementet i Champions League.’

Kampen har avkast til lørdag klokken 19.15. Om du ikke har mulighet til å møte opp i Aquarama kan kampen sees på Viasat 4.

PS: husk å sikre deg billetter til cupfinalen i Oslo Spektrum den 29. desember. Du kan finne all info ved å følge linken under. https://vipers.no/2019/11/11/68437/