Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Oppsal, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Oppsal, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Etter en vellykket tur til Slovenia i helga står Vipers-jentene foran nye oppgaver. Oppsal kommer på besøk i Aquarama onsdag kveld, og om alt går etter planen bør det bli to nye poeng for hjemmelaget.

Oppsal imponerte dog i forrige kamp. De holdt følge med Byåsen lenge i Oppsal Arena, og viste at arbeidsuhellet mot Tertnes (der de tapte 35-21) forhåpentligvis var et engangstilfelle. Laget fra Oslo Øst har før denne sesongen mistet sin antatt beste spiller i Eira Aune. Hun dro til Danmark, og det har vist seg vanskelig å erstatte henne. 

Én av de som kom inn var Tiril Spæren. Strekspilleren kom fra Follo, og vil nok vise seg frem mot Vipers-jentene. I tillegg til Spæren var det Emma Skinnehaugen og Frida Nåmo Rønning som viste seg frem i kampen mot Byåsen.

Sesongstarten har vært varierende. Jeg synes vi har spilt alt fra veldig god håndball til perioder hvor vi sliter mer. Vi har spilt med mange konstellasjoner både fremover og bakover på banen. Jeg tror det gir oss en fordel lengre ut i sesongen, men at vi samtidig må tåle at timingen ikke sitter 100% enda. Vi har tatt alle poeng vi skal, og det er en god start!

I kampen mot Oppsal kan vi forvente et tøft forsvar og et Vipers-lag som har planer om å kjøre med mye fart. Oppsal har mye nytt fra i fjor, og har fått en del unge spillere som garantert er uredde og vil vise seg frem. Vi er nødt til å være skjerpet og vise hvem som bestemmer.

Silje Waade

Vipers kommer, som kjent, til oppgjøret etter ettmålsseieren i Ljubljana i helga. Etter å ha hatt god kontroll på 90% av kampen ble det spennende mot slutten. Heldigvis klarte Vipers-jentene å ro i land seieren, og dermed skape seg et godt utgangspunkt for resten av gruppespillet i Champions League.

Etter den kampen lovte Ole Gustav Gjekstad bedring i angrepsspillet, så det blir spennende å se om han har klart å endre noe på de få treningsøktene han har hatt til disposisjon. Kampen i Aquarama har avkast klokken 18.30. Det er noen få billetter igjen, så du kan fortsatt sikre deg en plass! De kjøper du ved å besøke: https://vipers.woow.no/#!/home 

Dersom du ikke kan være i Aquarama sendes kampen på direktesport.no