Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Storhamar Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Storhamar Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Det er to lag som har gått ubeseiret gjennom den amputerte Rema 1000-ligaen 2020/21. Vipers Kristiansand har vunnet alle sine 10 kamper, mens Storhamar Håndball har vunnet sine 11 kamper. Håndballforbundet, Norsk Topphåndball, og klubbene fant seg mellom ut at en seriefinale var den riktige måten å avgjøre sesongen på.

Seriefinalen går av stabelen i morgen på hjemmebane i Aquarama. Vinneren av den kampen blir kåret til seriemester for 20/21 sesongen. Vipers vil også bli kåret til mester dersom kampen ender uavgjort. Det vil være Vipers’ fjerde seriegull på like mange forsøk.

Motstanderen vår Storhamar har hatt en fantastisk sesong. Etter seieren over Vipers i serieinnspurten forrige sesong er det ingen som er overrasket over at laget fra Hamar har fortsatt den gode trenden. 

Forhåpentligvis får Nora Mørk og resten av Vipers-jentene noe å juble for mot Storhamar.
Foto: Terje Refsnes

De fremtredende spillerne for bortelaget er Maja Jakobsen som har satt 56 baller i nettet (snitt på 5.6 pr kamp), Guro Nestaker med 44 mål (4.1 i snitt pr kamp), og Emilie Hovden med 32 mål (4.9 i snitt pr kamp). 

For Vipers’ del er dette en mulighet til å forlenge rekken av seriegull til fire. Foran et begrenset antall publikum i Aquarama ville det ha vært en perfekt avslutning på sesongen, og en perfekt oppladning til NM-finalen førstkommende helg.

Kampen ser du på TV2 Sport 2 og på TV2 Sumo fra klokken 19.15.