Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Team Esbjerg, Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Team Esbjerg, Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale

Jentene våre er klare for den største prøven så langt i 2020. Vi tar imot Team Esbjerg til en uhyre viktig kamp i hovedrunden i Champions League. Med en seier i Aquarama må Vipers definitivt regnes som en av favorittene til å nå kvartfinalen i den gjeveste klubbturneringen.

Gruppe 1, Hovedrunde Champions League 2019/20

LagMålforskjellPoeng
1. Metz Handball+156
2. Vipers Kristiansand+55
3. Rostov-Don+45
4. Team Esbjerg-14
5. CSM Bucuresti-33
6. FTC-Rail Cargo Hungaria-201

Som vi kan se av tabellen står vi med fem poeng etter gruppespillet, mens Team Esbjerg står med fire. Når man vet at det er fire lag fra hver gruppe som kvalifiserer seg til kvartfinalen, er et godt resultat mot Team Esbjerg et langt steg på vei mot videre avansement.

Fjorårets danske sluttspillmestere har vært i toppform denne sesongen. I ligaen står Team Esbjerg med 15 seire, en uavgjort og ett tap etter 17 spilte kamper. Det betyr tabelltopp, med fem poengs forsprang til København som var best i grunnspillet forrige sesong. I høstens Champions League-kamper ble det fire seire og to tap.

Til Kristiansand kommer de med hele stjernegalleriet sitt. I tillegg til de norske spillerne Rikke Granlund, Marit Malm Frafjord, Kristine Breistøl, Marit Røsberg Jacobsen, Sanna Solberg og Vilde Ingstad, får vi besøk av en ordentlig stjernespiller. Estevana Polman, den nederlandske superstjerna, kommer rett fra å ha tatt VM-gull i Japan.

Det er fortsatt noen FÅ billetter igjen til kampen, og vi anbefaler at du sikrer deg dine billetter allerede nå! Klikk på bildet under så blir du tatt til siden der du kan bestille billetter.