Adept Bemanning og Rekruttering – Vipers

Adept er et selskap innen bemanning og rekruttering som startet opp høsten 2019.

Etter flere års erfaring innen bransjen ønsket vi å bygge opp og skape noe for oss selv, og har i dag blitt en aktør som er satt på kartet i Kristiansand og regionen.

Vi er stolte av arbeidsplassen vår og løser store og små oppdrag med engasjement og stå-på-vilje. Vi er løsningsfokuserte, tilgjengelige og har et kontinuerlig ønske om å utvikle oss.

Vi har en solid erfaring og et godt nettverk som sikrer at du raskt får kandidaten du trenger, enten det er til en fast stilling eller et vikariat.

Vi bruker rekrutteringsverktøy som bidrar til en profesjonell rekrutteringsprosess med relevant informasjon som er kritisk for en god rekruttering. Vårt testverktøy er DNV verifisert, og våre rådgivere har bred erfaring med bruk av disse.

Vår nærhet til både kunder og kandidater er grobunn for en god og vellykket prosess. Vi ønsker å bygge langvarige relasjoner og være en ledende aktør i markedet.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med ny jobb eller løse ditt bemanningsbehov.

Vi ser frem til å høre fra deg!