Sørlandskjøtt – Vipers

Da vi startet Sørlandskjøtt AS i 1991 var det med et klart mål om å etablere oss i toppsjiktet av norske kjøttprodusenter. Ved å spesialisere produksjonen mot kjøttpålegg og foredling av midddagsprodukter skulle bedriften finne sin nisje.
Med historie og tradisjoner tilbake til min bestefars slakterbutikk i Kristiansand i 1910, kombinert med kunnskap, vilje og et knippe fantastiske medarbeidere kom vi godt i gang. Fjerde generasjon Drangsholt har nå sitt daglige virke på fabrikken!
Det er vi stolte av.

Vi har hele tiden vært opptatt av innovasjon og utvikling, både når det gjelder produkter, prosesser og utstyr. Det har sørget for jevn og fin vekst, omtrent fra dag én. Selv om det i dag også er mye som gjøres for hånd er det gjennom årene investert i avansert produksjonsteknologi som gjør det mulig å levere høykvalitets kjøttprodukter til en konkurransedyktig pris.

Fabrikken har i 2015 vært gjennom en større modernisering for å tilpasse nytt utstyr og ytterligere trygge matproduksjonen for våre kunder. Vi er i dag FSSC 22000 sertifisert. Dette er den EU-standarden som stiller høyest krav til en matprodusent i dag. For oss var det naturlig å gå for den standarden som virkelig setter mattrygghet i sentrum av den daglige driften.

Vi produserer et bredt spekter av produkter. Vi håper du ser noe som kan friste og vi håper å høre fra deg.

Pålegg og kjøttforedling – Det kan vi!

Navn:
Patrick Axelsen
Tlf
41516793