STH Fysio – Vipers

Sørlandsparken tverrfaglig helse ble etablert i 2006 i Sørlandsparken i Kristiansand. I 2007 åpnet en avdeling på Evje. Vi er i dag den største og mest tverrfaglige klinikken i Kristiansand. Ved klinikken jobber kiropraktorer, manuellterapeut, fysioterapeuter, idrettsfysioterapeuter, osteopat, massør og akupunktør. Vi tilbyr i tillegg trykkbølgebehandling, ultralyddiagnostikk, ultralydveiledet injeksjonsbehandling, rehabilitering, løpsanalyse og såletilpassing.

Klinikken er på 550m2, hvor vi har en stor og velutstyrt trening- og rehabiliteringsavdeling på 200m2.

Når du kommer til oss ønsker vi at du skal få den beste behandlingen for ditt problem. Derfor vet alle våre terapeuter mye om hverandres fagområder, og samarbeider for at du skal bli kvitt plagene dine så fort som mulig.

Helseforsikring 
Vi har avtale med alle de store forsikringsselskap i forbindelse med utredning og behandling av pasienter som har helse-/behandlingsforsikring.

Idrettsforsikring:  

Vi er en del av det kvalitetssikrede behandlernettverket til idrettens helsesenter og Falck helse. Dette innebærer at alle som har betaler lisens og har forsikring gjennom sitt idrettsforbund (fotball, ski, ishockey, basket, skøyter, sykkel og håndball) vil du få dekket undersøkelse og behandling ved klinikken

 Hvor finner du oss: 

Sørlandsparken Tverrfaglig Helse har 2 avdelinger. Avdelingen i Kristiansand ligger sentralt plassert i Sørlandsparken inne på Sørlandstunet, ca 7km utenfor Kristiansand sentrum. Avdelingen i Evje ligger ved sydlig innkjøringen til Evje sentrum i Nils Heglands veg 2.