Avis Bilutleie – Vipers

Avis Bilutleie

Avis Rent A Car system ble etablert i 1946 av Warren E. Avis i Detroit. I dag er Avis etablert i 170 land med 5.000 utleiestasjoner, 400.000 biler og 18.700 ansatte. I Norge har vi i dag over 170 utleiekontorer over hele landet.Avis er markedsleder i Europa på markedsandel, nettverk, bilflåte, profitabilitet og teknologi. I Europa, Afrika og Midt-Østen er Avis representert i 74 land med 2.400 utleiestasjoner, 125.000 biler og 4.200 ansatte.

Avis Filosofien

Avis ønsker å gi kunden en førsteklasses leiebilopplevelse ved å etterleve «We try harder» som har vært selskapets slagord siden det ble lansert i 1962. Kunden i fokus har vært og er filosofien, og markedssuksessen ligger i selskapets evne til å tilby alle de tjenester som utgjør et moderne service-konsept.
Rundt 70% av Avis’ omsetning er forretningstrafikk. 30% av omsetning er basert på segmenter innen ferie og fritid.

Globalt

Avis har et globalt samarbeide med alle større aktører innen luftfart, reisebyrå- kjeder, hotell, turoperatører, togselskaper, nasjonale turistkontorer og kredittkortselskaper.

Størst

Avis er den største private biloppkjøper i Vest-Europa. 220.000 biler blir hvert år kjøpt til en verdi av 30 milliarder kroner.

Teknologi

Et av Avis’ fremste konkurransefortrinn er selskapets avanserte teknologi. Avis er det eneste bilutleieselskap som har et 100% integrert datasystem som knytter sammen alle de større utleiestasjonene worldwide. Datasystemet som ble innført for rundt 25 år siden, i Europa fra 1985-1990, har både automatisert og effektivisert bilutleieprosessen. Systemet er i tillegg et managementsystem som gir Avis mulighet til kontroll og styring internt.

Høy kvalitet

Avis er en servicepartner som dekker alle områder innen bilutleie. Gjennom høy kvalitet på produkt og service, tilgjengelighet og produktivitet garanterer vi våre kunder et produkt i henhold til krav og forventninger.

» …you’ll be amazed at the fortunes and adventures that are waiting to reward a positive attitude.»

Warren E. Avis