NOV – Vipers

NOV

Fakta:

Korsvik Industriområde, Serviceboks 401, 4604 Kristiansand (Vis i kart)
Telefon 38 19 20 00, telefaks 38 19 23 11
E-post produktinformasjon: office.krs@nov.com

Historie:

Hydralift AS ble etablert i 1965 på Sagmyra i Kristiansand. Vår tidligere grunder og eier Bjarne Skeie begynte den gang som konstruktør i selskapet. Han overtok siden Hydralift, og han var en aktiv eier. Bjarne Skeie har fremstått som en engasjert leder, og hans tekniske kompetanse og engasjement blant de ansatte har bidratt til å forme det gode miljøet vi har hos oss.
Hydralift AS ble kjøpt av National Oilwell i oktober 2002 som igjen slo seg sammen med Varco i 2005.

Fremtidsutsikter:

Vi opplever et marked med positive framtidsutsikter, og vi kan bare glede oss over at vi stadig kan tilby nye medarbeidere muligheter i National Oilwell Varco. Slik fremtiden ser ut nå, vil vi ha behov for teknisk personell i lang tid fremover. Det være seg nyutdannede sivilingeniører og ingeniører, eller personell med relevant erfaring.

Med over 700 produksjon-, salg- og servicesentre i verden, leverer National Oilwell Varco kundefokuserte løsninger som tilfredsstiller de høyeste krav til kvalitet, produktivitet og miljø innen energiindustrien. National Oilwell Varco er en verdensleder når det gjelder å levere mekaniske hovedkomponenter til både landbaserte og offshorebaserte borerigger, levere komplette borerigger og brønnboringsrigger på land, foreta rørinspeksjon og forsyne innvendige rørbelegg, borestrengutstyr, omfattende løfte- og håndteringsutstyr og et bredt utvalg av borekronemotorer for borehull, bor og verktøy. National Oilwell Varco yter også distribusjonstjenester gjennom sitt nettverk av distribusjonsservicesentre i nærheten av større borings- og produksjonsaktiviteter over hele verden.