Gode i 52 minutter….. – Vipers

Gode i 52 minutter…..

Det ble 35 - 30 tap mot Nordstrand for Vipers jentene i kveld. Peder Langfeldt mente jentene var gode i 52 minutter av kampen og er fornøyd med angrepsspillet.

Peder sier til vipers.no etter kampen at Vipers jentene var gode i 52 minutter. Etter å ha ledet med 1 mål til pause gikk Vipers opp i en rask 20 – 16 ledelse i 2 omgang. Dette holdt seg ikke utover i kampen og et godt offensivt Nordstrand lag tok mer og mer over. Anført av en glitrende Amanda Kurtovic (som er Larvik HK spiller neste sesong) med 13 scoringer ble det etterhvert veldig tøft. Et forsøk på å kapre poeng ble detr lagt ut 2 frimerker, men til ingen nytte. Nordstrand vant fortjent 35 – 30 og lukter nå på 4 plass og bronse.

– Bortsett fra de siste ti minuttene spilte vi en tidvis veldig god kamp. Etter det ble vi for tafatte i duellen, sier Lindy Taraldsen til fvn.no etter kampen.

Til søndag er det ny bortekamp mot Stabæk. – Spiller vi et slikt angrepsspil mot Stabæk har vi gode muligheter sier Peder til Vipers.no

Les mer på FVN.no HER!

Les mer på Norstrand blad HER!

Les mer på Nordstrand sine hjemmesider HER!

Lindy i aksjon hjemme mot Nordstrand. Foto: Tor Erik Schrøder

Nordstrand – Vipers Kristiansand 30-35 (15-16)

Nordstrandhallen

Vipers Kristiansand: Katrine Høyland, Hannah Maria Zimmergren – Lindy M.K. Taraldsen 10, Helene Jørgensen Vinknes, Veronica Kristiansen 9, Ranveig Odden, Christin Høgaas Daland 3, Michelle Brandstrup, Charlotte Egebakken Kristiansen, Ingunn Birkeland 4, Susanne Fuglestad, Mai Marcussen 3, Birgit Van Os 1.

Utvisninger: Nordstrand 1×2.min., Vipers 3×2.min.

Dommere: Marius Josefsen og Inge Holm