Tap borte mot Stabæk – Vipers

Tap borte mot Stabæk

Vipers jentene gikk på et surt etmålstap borte mot Stabæk i kveld. Vikki ble kåret til vipers beste, men det var mager trøst etter å ha ledet hele kampen for så å gi det bort på slutten.

Tap borte mot Stabæk!

Holder desverre ikke å lede i 55 min…..

Det ble et nytt tap for Vipers jentene borte mot Stabæk søndag kveld. Etter å ha ledet hele kampen klarte Stabæk å snu kampen de siste 10 min og gå seirende av banen med 27-26 på måltavlen. Vipers kampen bra og førte hele 1 omgang. Angrepsspillet satt med gode kombinasjoner og bra avslutninger. Dette førte til at Vipers kunne gå i garderoben etter 30 min med en 16 – 12 ledelese. Og etter 8 spillte minutter i 2 omgang stod det 19 – 15 i favør Vipers. Men så begynte ting å butte i mot og det gode spillet fra 1 omgang ble omgjort til tekniske feil, bom og for tidlige avslutninger. Dette utnyttet Stabæk og da det var spillt 15 minutter stod det 22-21 til Vipers. Så tok jentene seg sammen noen minutter og gikk opp til 26 – 23 ledelse med en god Mai Marcussen.
Men de siste 10min er trist for laget fra sørlandet……et par skuddbom og tekniske feil gjorde at Stabæk gikk fra 23 – 26 til 27 – 26 og tok alle poengene i Nadderudhallen.

Som vi snakket om etter forrige kamp må man være PÅ 2×30 min i postenligaen og det er vi desverre ikke i dag heller. Og det er forskjellen på 0 og 2 poeng, sier en skuffet Peder til vipers.no etter kampen.

Onsdag 7 april kommer Storhamar på besøk i Karusshallen. Dette er siste hjemmekamp for sesongen (kommer an på sluttspillet) så kom å hjelp jentene til SEIER og 2 viktige poeng!

Mai og Vikki gjorde en god kamp tross et surt etmålstap.

Stabæk – Vipers Kristiansand – 27-26 (12-16)