Color Line – Vipers

Color Line

Den beste starten på ferien om den er kort eller lang, for liten eller stor, starter hos Color Line.

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med ca 2 600 årsverk i fire land. Årsomsetningen er rundt 4,7 milliarder kroner.

Etter en strategisk reorganisering i 2008, har rederiet i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige.

Color Line driver med person- og godstransport, konferanse, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon. Color Line har i perioden 2004 – 2008 investert 7,5 mrd NOK i nye skip, havner og konsepter.

Selskapets visjon er å bli Europas beste innen cruise og transport.

 Med SuperSpeed til Danmark

SuperSpeed 1 går mellom Kristiansand og Hirtshals og har en overfartstid på 3 timer og 15 minutter. Dette er et moderne og komfortabelt skip med gode fasiliteter, spennende taxfreebutikker og fristende spisesteder. Skipets store buffetrestaurant Catch Me If You Can er kjent for mangfold og lekre varm- og kaldretter.  Fra og med 1. februar 2011 står Nord-Europas største pizzarestaurant klar om bord med plass til ca 450 gjester.

I butikkene er vareutvalget både variert og spennende – og det beste av alt – til taxfreepriser.

Velkommen om bord!