Mercy Ships – Vipers

Mercy Ships

Vipers Kristiansand og organisasjonen Mercy Ships vil samarbeide sesongen 2010/2011.

Dette vil foregå gjennom felles arrangementer og profilering.

Mercy Ships er en internasjonal kristen hjelpeorganisasjon som bruker sykehusskip til å bringe livsforvandlende helsetjenester til noen av verdens fattigste land. De driver verdens største privateide sykehusskip, M/S Africa Mercy, og hvert år blir tusenvis av mennesker operert ombord. De som jobber ombord er frivillige, og betaler selv for egen kost og losji. De jobber hovedsaklig i Vest-Afrika, og hvert år er Africa Mercy på feltoppdrag i et land i denne regionen. Hjelpen de tilbyr er av topp kvalitet, og noen av deres kirurger er blant de ledende i verden innen sine fagfelt.

Alle deres tjenester er gratis, og de hjelper mennesker uavhengig av deres rase, religion og kjønn.