Dansk Landslagsspiller klar! – Vipers

Dansk Landslagsspiller klar!

Det er en glede å informere om at den danske landslagsspilleren Louise Pedersen har signert for Vipers Kristiansand!

Den 31 år gamle høyrekanten spiller i dag i Odense GOG, og har en lang og god karriere å vise til. 46 A-landskamper, plass på Årets Danske All-Star Lag i 2006, sammen med spillere som Cecilie Leganger, Isabell Blanco og Carmen Lungu. Spilt sammen med Kristine Lunde Borgersen og Katrine Lunde Haraldsen i Aalborg DH, spilt for Anja Andersen i Slagelse DT, og spiller i dag sammen med vår egen ex-spiller, Therese Islas Helgesson, i Odense GOG. Alt sammen på høyeste danske nivå. Og neste stopp på ferden kan altså bli Vipers Kristiansand.

– «Dette er en stor signering for oss, og den beste vi har gjort siden Lunde-tvillingene skrev under for klubben», sier Vipers-trener Peder Langfeldt til fvn.no. Da Louise Pedersen var oppe og tittet på forholdene sa hun at hun likte det hun så. Både byen, som riktig viste seg fra sin beste side i dag, miljøet i laget, treningsfasiliteter og det organisatoriske. Og dette likte hun tydeligvis så godt at hun nå har signert for Vipers.

Michelle Brandstrup, som tok turen fra Danmark før sesongen, er overbegeistret over å få en ren dansk høyreside i Vipers, og skal gjøre sitt for at hennes landskvinne skal føle seg hjemme her i Kristiansand. Og med hensyn til referanser, sier Michelle: – «jeg kjenner ikke Louise fra før, men alle i hele Danmark vet godt hvem hun er».

Neste sesong skal også hele håndballnorge vite hvem hun er!

Les også intervju på europamester HER!

vipers.no ønsker Louise velkommen til Kristiansand og klubben!

 

Foto: Torben Andresen/odensegog.dk

Louise Pedersen

Nummer: Nr. 22
Position: Højre fløj
Alder: 31 år
Nationalitet: Dansk
A-landskampe: 46
Y-landskampe: 24
U-landskampe: 24
Tidl. klubber: Odder IGF, Århus KFUM/Hasle, Horsens HK, Viborg HK, Kolding IF, Aalborg DH, Slagelse DT og GOG
Kampe denne sæson: 21
Mål denne sæson: 56
2 min. denne sæson: 1