Grasrotandelen – Vipers

Grasrotandelen

I 2009 innførte Norsk Tipping grasrotandelen, der du selv kan være med på å bestemme hvem som skal motta inntil 5 % av det du spiller for hos Norsk tipping.

Du kan selv finne mottageren av din grasrotandel ved å søke frem til Våg håndballklubb. Det finnes flere måter å gjøre det på:

Du kan gjøre det direkte på tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spilleterminalene. Da søker du opp mottageren du vil støtte, og skriver den som grasrotmottageren av innsatsen din.
Du kan oppgi vårt organisasjonsnummer, 983 707 408, til kommisjonæren eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillemulighetene.
Du kan også søke frem Våg håndballklubb på nettsiden til Norsk Tipping. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping. Hvis du har mottatt kortleser fra Norsk Tipping kan du også velge mottaker av grasrotandelen når du er logget inn her.

Det er viktig å merke seg at dette koster deg ikke noe. 5 % av din spilleinnsats vil uansett gå til en frivillig organisasjon, men ved å registrere favorittklubben din sørger du for ekstra inntekter til Våg håndball.