«Kikki» klar for Vipers! – Vipers

«Kikki» klar for Vipers!

Vipers.no kan i dag ønske Kristine Lunde-Borgersen velkommen til Vipers Kristiansand. "Kikki" har signert en 2 års avtale med klubben.

Tekst: Atle Drøsdal

Det var en forsamling stolte menn som troppet opp i Karusshallen mandag ettermiddag. Peder Langfeldt, Erling Høglo og Per Geir Løvstad kunne endelig slippe nyheten alle supporterne i Kristiansand har ventet på; Kristine Lunde-Borgersen er klar for klubben.

De neste to årene er hun Vipers-spiller. Vel; hun er i alle fall i klubben de neste to årene. Før vi får gleden av å se Kikki herje på parketten skal hun bli mor. Og vi gratulerer selvsagt Kristine og hennes kjære Ole med den kommende familieforøkelsen. Selv om det vil si at vi håndballfrelste må smøre oss med tålmodighet, gleder vi oss med familien Lunde-Borgersen. Termin ville fru Lunde-Borgersen ikke dele med de frammøtte, så da var det jo bare å fiske. På spørsmål om vi kan forvente å se henne i den rosa trøya i årets sesong, svarte en smilende Kikki; -«det kommer helt an på han», mens hun pekte på trener Langfeldt. Med andre ord, han må sørge for å lede jentene lengst mulig i sluttspillet. Utfordringen er herved gitt til jentene!

Om noen skulle tro at Kristine nå vender hjem for å trappe ned, så er det bare å tenke om igjen. En krystallklar landslagskaptein kunne fortelle et tallrikt pressekorps at så fort hun kan, så satses det mot nye titler. OL i London, VM og alle andre store mesterskap skal tas. Premieskapet har så avgjort plass til mer. Og dette fra ei som har vunnet stort sett alt man kan vinne; OL, EM, Champions League, dansk serie, dansk cup, dansk sluttspill. Og nå siktes det mot norsk seriemesterskap i storstua som skal bygges i byen.

Peder var et eneste stort smil, der han gikk rundt i Karusshallen. -«Dette er ei kjepesignering», åpnet han med, før han stolt kan konstatere at «dette viser at vi mener alvor. Amisjonene våre er reelle, og vi fortsetter å bygge laget som vi har lovet». I tillegg til å få en solid spillerforsterkning, sprudler han videre med at «Kikki vil løfte alle medspillerne». Og på dagens trening viste en småsyk Kristine at hun slett ikke har glemt hvordan hun skal håndtere håndballen. Selv om hun ikke har trent med ball siden sesongslutt. Hvordan det var å komme i gang igjen? -«DEILIG», smilte Vipers hjemvendte stjerne.

 

Se innslag og les artikler på NRK Sørlandet, TV2.no, FVN.no