Treningskamp mot Grane – Vipers

Treningskamp mot Grane

Sesongoppkjøringen er i gang, og etter noen uker med tørrtrening var det på tide med en treningskamp. På motsatt banehalvdel ventet gjester fra Aust-Agder.

Tekst og bilder: Atle Drøsdal

Mens Veronica Kristiansen var med og banket Montenegro i semifinalen i junior-VM i Sør-Korea, fikk lagvenninnene besøk fra Arendal hjemme i Karusshallen. Og det viste seg å være et besøk av den trivelige typen for jentene våre. Men nå skal vel strengt tatt ikke en treningskamp være så hyggelig da. Men ett sted må man begynne.

I tillegg til nevnte Vikki, så stilte Vipers også uten Louise Pedersen (landslagssamling DK), Michelle Brandstrup og Ingunn Birkeland (begge med noen småskader). Kveldens dommere var plukket fra øverste hylle; Kenneth Abrahamsen og Arne M. Kristiansen, og de var strenge på de siste justeringene på reglene om lovlige/ulovlige sperrer. Noe spesielt Vipers-jentene brukte noen minutter på å omstille seg til. Men på stillingen 6-6 sa vertene takk for følget. Resten av omgangen var veldig rosa, og lagene tok pause på stillingen 17-9.

Andre omgang ble ikke så veldig annerledes enn den første. Vipersjentene lekte seg til en rolig 35-14-seier, og trener Langfeldt var fornøyd med det han fikk se; -«alle jentene fikk sjansen til å vise seg fram, og det er godt å se at de benyttet anledningen». Han mente også at det ikke var nødvendig å trekke fram noen spesielle spillere, men nevner likevel nysigneringen Emma Jonsson. Vår svenske strekspiller bidro med fem mål før hun ble erstattet av Siren Othilie Gundersen, som gjør come-back i Viperstrøya etter et år med studier i Skotland. I tillegg var unge Randi Egebakken stadig frempå på høyresiden, og høstet også lovord fra treneren etter kampslutt.

Javisst er det tidlig, og javisst var det en overkommelig motstander, så man kan ikke trekke allverdens konklusjoner for hva vi kan forvente i sesongen som starter om en drøy måned; men det som er sikkert er at Vipers har en tropp full av sultne spillere, som alle vil ha en plass i førsterekka når Postenligaen blåses i gang i Levanger den 5. september.

Mål Vipers:
Janne K. Olsen – 7
Lindy Taraldsen – 6
Birgit van Os – 6
Emma Jonsson – 5
Randi Egebakken – 4
Ida Marie Aa – 3
Janicke Ropstad – 2
Christin H. Daland – 1
Siren O. Gundersen – 1