ProffPartner – Vipers

ProffPartner

ProffPartner ble etablert i 1980, og er en av Norge største industrivare leverandører med et riksdekkende nettverk av forhandlere i Norge og Sverige. ProffPartner er en del av Jernia AS. Vi forsyner en rekke ulike kundegrupper, fra små håndverks- og produksjonsbedrifter til større bore-og oljeselskaper, med verktøy, maskiner, rekvisita og personlig verneutstyr. ProffPartner tilbyr et komplett produktutvalg for håndverk, industri, offshore, energibransjen, offentlig sektor og andre som har behov for våre varegrupper. Leveransene kan variere fra enkle håndverktøy til komplette verksted. Vår filosofi begynner med god service, kvalitet og kompetanse.

HMS har siden oppstarten vært et prioritert område for ProffPartner. Vi har derfor bygget opp en betydelig kunnskap på dette området. Et annet prioritert område er festemidler og teknikker. Vi leverer alt – fra de enkleste spiker og skruer, til spesial skruer og bolter etter kundens spesifikasjoner.

ProffPartnerkjedens medlemmer har en ytre omsetning på ca 1.6 milliarder kroner.

Forhandleren
ProffPartner har et landsdekkende forhandlernett med 50 forhandlere i Norge. Den lokale forhandler betjener sin del av landet med god service, kunnskap, kompetanse og et effektivt logistikk- og distribusjonsanlegg. Det store sortimentet og den gode distribusjonen gir garantier for sikre leveranser. Gjennom lokal kunnskap lagerfører ProffPartner forhandleren et bredt sortiment av merkevarer og egne merkevarer.

Storkundeavtaler
Gjennom et langt samarbeid med noen av Norges ledende bedrifter og et forskningsprosjekt med BI, har ProffPartner utviklet et storkundekonsept for å betjene store lokale eller nasjonale selskaper. For ytterligere informasjon – ta kontakt med Erik Chapman på kjedekontoret eller den lokale ProffPartner forhandler. Les mer her.