Moyo – Vipers

Moyo

MOYO er et bemannings- og rekrutteringsselskap, med lokal forankring, og kontorer i Stavanger og Kristiansand. Vi i MOYO har til sammen over 30 års erfaring innen bemanning og rekruttering, og vi jobber hver eneste dag med det mål for øye å skaffe DEG som kunde en ny medarbeider eller DEG som kandidat en ny jobb!

Vårt bemanningskonsept innebærer formidling av prosjektansatte MOYO-medarbeidere til alle deler av næringslivet, både privat og offentlig sektor. MOYO prioriterer prosjektansettelser og engasjement med lang varighet, og mange av våre MOYO-medarbeidere blir tilbudt ansettelse hos våre kunder etter innleieperioden.

Vårt rekrutteringskonsept innebærer gjennomføring av rekrutteringsprosesser til faste stillinger, både i privat og offentlig sektor. Vi kan gjennomføre rekrutteringsprosesser fra A til Å, og kan også bistå i deler av en rekrutteringsprosess. MOYO tilbyr også rådgivning innen personal og HR.