Xpressprint – Vipers

Xpressprint

FRA VISITTKORT I BAKLOMMA TIL BANNERE SOM DEKKER  EN HEL BYGÅRD. INGENTING ER FOR SMÅTT. OG INGENTING ER FOR STORT. TENKER VI.

Vi har jo ikke prøvd alt. Vi har for eksempel ikke prøvd å kle E 18 fra Kristiansand til Grimstad med plakater, men vi har kledd fasaden på Elkem Solars nye fabrikk i Vågsbygd med en 12 ganger 25 meter lang banner. Og i teorien kunne vi klart nye E 18 også. Domkirken i Kristiansand. No problem. Nidarosdomen? Vi prøver gjerne.

Xpressprint tilbyr det meste innen digitale trykktjenester og produksjon av bannere, plakater, skilt og messe- og utstillingssystemer. Som totalleverandør kan vi levere alt fra grafisk design til ferdig produkt. Og vi trykker alt mulig fra små visittkort til brosjyrer, plakater og hva du måtte ønske. Vi kan til og med spesialtrykke på glass, stein, tre og andre harde overflater. Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Alt er mulig, tenker vi. Vi liker å gjøre det vi gjør. Derfor snakker vi om det. Vi kommer med forslag, diskuterer løsninger og sørger for at du får det produktet du trenger. Xpressprint er en aktiv samarbeidspartner som uoppfordret kommer med råd og innspill underveis, på fint kalles det å være proaktiv.

Sånn er vi: Proaktive.
Bedriften ble etablert i 2002. I dag er vi ni ansatte. Kontakt oss hvis det er noe vi kan hjelpe deg med