Network Norway – Vipers

Network Norway

Om oss

Network Norway er mobiloperatøren for bedrifter. Vi fokuser på det vi kan best, nemlig å levere profesjonelle mobilløsninger til norske bedrifter. Her gir vi deg 3 grunner til å velge Network Norway:

Unik løsning – Mobil Bedrift
Vi kan tilby markedets mest moderne mobilløsning. Vi har tatt steget ett hakk videre, og gir din bedrift en komplett løsning som er svært fleksibel og har unik funksjonalitet. Vi jobber hele tiden med å utvikle produkter og tjenester som forenkler din arbeidshverdag.

God service
Vår organisasjon består av entusiastiske medarbeidere som har et felles mål om å ha de mest fornøyde bedriftskundene i bransjen. Vi legger stor vekt på at du skal få personlig service, og at du skal få oppfølging og hjelp tilpasset din bedrifts behov.

Konkurransedyktige priser
Mange av våre kunder har halvert mobilregningen sin etter at de byttet til oss, og våre priser både innenlands og utenlands er svært konkurransedyktig e.