4 målstap for Byåsen – Vipers

4 målstap for Byåsen

Det ble et hederlig 31-27 tap for Byåsen i Karusshallen på Søndag. Lagene åpnet jevnt og fulgte hverandre tett de 10 første minuttene. Men så var det fullstendig stopp for Vipers jentene. Skudd midt på målvakt, tekniske feil og misforståelser førte til at Byåsen vant 12-2 de siste 20 minuttene av 1 omgang. Lagene gikk til pause på stillingen 8-16 og for Vipers sin del så det stygt ut med tanke på 2 omgangen.

Etter et drøyt kvarter i 2 omgang stod det 17-26 til Byåsen og Janne K Olsen fra benken var kommet inn som et friskt pust med 3 fine scoringer. De siste 10 minuttene av kampen lagde Byåsen kun 2 mål og Vipers 6. Derfor ble det kun et firemålstap og en god avslutning i Karusshallen. Emma Jonsson var også meget god i denne perioden.

Så hvis vi oppsummerer Lørdagen i Karusshallen var det mye folk (728), god stemning og et Vipers lag som var gode i 40 minutter 🙂 Nå er Tertnes som venter borte i en tøff kamp i Hauklandshallen i Bergen. Vipers jentene er da igjen oppe på hesten og klare for å krige med seg 2 poeng fra vestlandet!

Neste hjemmekamp er mot Selbu 17 okt kl 15:00.