Surt tap – Vipers

Surt tap

<div>Siste kamp f&oslash;r semifinalen. I dag skulle jentene kvesse kl&oslash;rne, og vise at de var klar for &aring; kjempe siste kamp f&oslash;r finalen. Motstander var Nordstrand, og de l&aring; p&aring; bunnen av Postenligaen. De som m&aring;tte tro at det er det samme som at de er et d&aring;rlig lag, b&oslash;r f&oslash;lge bedre med p&aring; h&aring;ndballen.</div> <div>&nbsp;</div> <p><a href="http://admin.nth.eyego.no/publish/content/item/34738"></a></p>

Tekst og arkivfoto: Atle Drøsdal
På veien inn var Vipersjentene skjønt enige om at man ikke skulle ta lett på dagens motstander, og at tabellen ikke er annet enn tall. Årets utgave av Postenligaen er en samling av mange gode lag, og alle vil kunne ta poeng av hverandre. Stort sett. Om man ikke spiller på sitt beste, så faller man fort gjennom. Og man kan vel si at det var det som skjedde innledningsvis av dagens oppgjør. Vipers spilte ikke på sitt beste. Vertene ville veldig mye mer, og gjestene ble halsende etter. Ikke at det ble laget veldig mange mål, men gang på gang kastet Vipers-jentene ballen bort i angrep, og Nordstrand kunne kontre. Forsvaret til Vipers var litt under det nivået vi liker å se dem, men det var absolutt ikke her jentene tapte kampen. Det var i angrep. Etter tretten minutter fant Peder Langfeldt det riktig å ta timeout. Da lå jentene hans under med fire mål; 6-2. Men det hjalp ikke stort. Nordstrand fortsatte å kjempe om hver eneste ball. Oslo-jentene kastet seg langflate på gulvet for å få tak i det som kom av returer og feilpassninger, og viste en innsats få av Vipers» kunne matche. Til pause sto det stygge 14-7, og det var få som kunne gå i garderoben med hodet hevet. For de fremmøtte Vipers-supporterne på tribunen var det bare å be om et mirakel, og at jentene og trenerne Langfeldt og Gjermundnes skulle bli enige om noe for å snu kampen.

Også andre omgang var preget av tekniske feil, men denne gangen fra begge lag. Og utover i kampen kom det antydninger om Tidligere hadde han vunnet små gevinster i beste norske casinos et som han har vært lojal kunde i lenge. at ikke alt var tapt. Etter tretten minutter av andre omgang gikk vertene opp i ledelse 19-12, men så stoppet det opp. For begge lag, men mest for vertene. CH gjorde sitt beste, og ledet an i krigen med en innsats de fleste kan ta lærdom av. Men det var ikke nok. For å gjøre en lang omgang kort; da sluttsignalet lød sto det 21-17 til vertene, og oppladningen til semifinalen ble ikke helt som forventet.

Men på spillermøtet i bussen på vei hjem til Kristiansand var det ingen slagen gjeng som analyserte kampen. Alle var enige om at dette var årets dårligste kamp, dette legger vi bak oss før Drammen, og nå skal det fokuseres på de gode øyeblikkene som har vært så langt i sesongen. Og de har det vært mange av. Heldigvis. Og allerede til onsdag satser vi på at det neste kommer; Semifinale i NM på hjemmebane. Gjester er Gjøvik/Vardal fra første divisjon, og målet er klart: en for klubben historisk finale i Spektrum. Så til alle dere der ute; ta med dere alle dere kjenner i hallen til onsdag. Da skal vi lage cup-fest!