Siste hjemmekamp 2010 – Vipers

Siste hjemmekamp 2010

Da er det duket for årets siste Postenligakamp. Vinneren av denne kampen vil avslutte året på en fin fjerdeplass. Stabæk blir ingen lett motstander som med tre spillere i bruttotroppen til Norge før EM og Stina Bredal Oftedal som ble uttatt til EM sier det seg selv att Stabæk kommer til Kristiansand med ett veldig godt lag. Stabæk har fire spillere som sammen med Vikki tok VM gull for juniorer i sommer. Det er Stine Bredal Oftedal, tvillingene Silje og Sanna Solberg samt Kristine Nøstebø. Jeg regner med som vanlig at det blir en jevn og spennende kamp mot Stabæk og vi håper at alle som var til stedet på semifinalen kommer tilbake i hallen og hjelper oss frem til seier. For da var stemningen elektrisk i Karusshallen!

 

Sportslig hilsen

 

Peder Langfeldt

(Vipers)