Ikke bare dans og sang – Vipers

Ikke bare dans og sang

<p>Endelig var jentene p&aring; hugget fra f&oslash;rste sekund. Jentene fra Stab&aelig;k l&aring; plassen foran Vipers f&oslash;r s&oslash;ndagens kamp. Vant hjemmelaget, ville de bytte plass og Vipers innta fjerdeplassen i postenligaen. Og til pause s&aring; det ut til at nettopp dette skulle skje. Dessverre hadde kampen to omganger...</p>

Tekst og foto: Atle Drøsdal

For til pause ledet jentene «oppskriftsmessig» 15-11, etter å ha ligget godt foran hele omgangen. Før elleve minutter var spilt ledet vertskapet 8-4, og det så ut til at to temposterke, angrepsvillige lag skulle sørge for kallassifre i årets siste seriekamp. Og det finnes ikke bedre reklame for håndballen, enn det som ble servert i Karusshallen i denne omgangen. Og i begge ender av hallen, der var Christin H. Daland og Michelle Brandstrup gode. CH så god at hun fikk prisen som dagens beste Vipers-spiller. Michelle veldig god i alle fall til hun like før pause møtte veggen, i form av en Stabæk-albue. Da holdt det ikke å være så tøff som Michelle faktisk er. En albue direkte i tinningen, via nese og tenner, midlertidig tap av syn på et øye, og hjernerystelse, førte til at Vipers» danske profil måtte benytte mandag ettermiddag til å lese om hva som skjedde i andre omgang. Mot legens råd, for har man hjernerystelse skal man ikke sitte foran dataskjermen. Og etter å ha fått med seg rapportene, så ble i alle fall ikke formen bedre.

For hva som skjedde mens Michelle var på legevakten er det ingen som skjønner. Sannsynligvis kan Michelle svare akkurat like godt som oss som så kampen fra sidelinjen. Alt lå til rette for å avslutte 2010 med stil. Sørge for litt ekstra positivitet på veien til Spektrum og Cup-finale, og ikke minst klatre opp på fjerdeplass. Men sånn gikk det ikke. På banen fikk jentene fra Stabæk gjøre som de ville, og med 13-3 «seier» på andre omgangs første 25 minutt, skulle man nesten tro at de lokale jentene hadde gått hjem. På tribunen fikk tre Stabæk-supportere gjøre som de ville, og heiet i senk 409 lokale supportere, som man også skulle tro hadde gått hjem. De tre var så aktive at til og med de lokale trommegutta mer eller mindre ga opp, i mangel på støtte fra medsupporterne.

Det endte 23-26, og det var ikke moro å se andre omgang av denne kampen. Og det var ikke moro å se hverken Vipersjenter eller trenerapparat, som alle så like forvirrede og skuffede ut ved kampslutt.

Michelle konkluderer på denne måten: -«Ikke verdens bedste afslutning på eliteserien 2010 vi/jeg fik i går. ØV ØV ØV – Det var skummelt.. – Meeen håndboldmæssig rejser vi os til NM-Finalen…».

Så er utfordringen gitt. Bli med oss på tur til Oslo og en historisk finale! Info om rpiser og opplegg kommer her på vipers.no om kort tid.